header pattern

Bemutatkozás

Nevem Mikes Ádám, Debrecenben élek, 38 éves vagyok. Tizenegyedik éve foglalkozom családok kutatásával. Legfőbb kutatási területem a Genealógia azaz családfakutatás, családtörténet készítés. Azt gondolom, hogy az egyik legszebb ajándék, szeretteinket meglepni a család történetével, belelapozni hétvégén vagy ünnepnapokon a családi archívumba, és gyönyörködni a felrajzolt Ősfánkba. Az évek alatt megtapasztaltam egy bizonyos munkafolyamatot a minél pontosabb és hatékonyabb kutatás érdekében.

Mottóm mindenkor, „nem mehet a gyorsaság a pontosság, és bizonyíthatóság rovására”.
Az információkat levéltári, egyházi, önkormányzati okmányokból szerzem, melyekből tudom az ön családfáját elkészíteni. A kutatás alkalmával keresem fel azokat a településeket, ahol az ön - önök elmondása alapján ismert a rokonok fellelhetősége.

Rengeteg buktatóval, találkoztam kutatásaim alatt, de még ez idáig, mindig sikerült az elméletet igazolnom, miszerint nincs megoldhatatlan probléma.
Igyekszem teljes és legjobb tudásom legjavát beleadni egy-egy kutatás alkalmával, mellyel remélhetőleg eredmény tudok önnek felmutatni.

Cégem alapítása, a 2008-as évben kezdődött, melynek egyik alappillére az ön által látogatott GénKapocs nevű oldal.
Ezen oldal segítségével, ön bármikor segítséget, tippet, árajánlatot kérhet tőlem a családja kikutatásáról, és ha megbízást nyerek önnél, remélhetőleg találunk egy mindkettőnknek megfelelő bizalmi kapcsolatot.

Családok kutatását a mai, illetve a történelmi Magyarország területén vállalok. Ha a szálak a határokon túlra mutatnak mely nem a történelmi Magyarországhoz köthető, akkor a költségkímélés szempontjából lehetőség van külföldi kollégáimnak átadni az ügyet, és máris tovább folytatódhat a kutatás, amennyiben igényt tart rá.

Számomra NAGYON FONTOS, a személyes adatok bizalmasan történő kezelése, az ügyfél állandó értesítése a folyamatokról, tehát az állandó kommunikáció.
Az egyik mindjárt a családfa folyamatos építése elektronikus megtekintése, itt a GénKapocs oldalon, oly módon hogy minden egyes megbízó kap egy kódot- és felhasználónevet az ügyfélkapuhoz és a saját fiókjában a jelentéseimet olvasva nyomok követheti és figyelheti, hogyan épül a családfája.

Bármi kérdése van, kérem keressen fel vagy üzenjen. Elérhetőségeim a Családfakutatás / Elérhetőségek menüpont alatt megtalálhatóak.

A sikeres együttműködés reményében...