header pattern

Jogi nyilatkozat

Szerzői jog védelem

A weboldal tartalma, és elrendezése, mint kinézete szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt áll. A weboldal üzemeltetőjének és annak tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának részeit vagy egészét bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, megmásítani, vagy tárolni, legfőbb tekintettel a fejlécre (banner) vonatkozólag, ez azonban nem zárja ki azt, hogy saját, személyes használatra azaz a szabad felhasználás során - Ön ezen oldal tartalmát, vagy kivonatát számítógépén tárolja vagy kinyomtassa. A www.genkapocs.hu weboldalra utaló, vagy hasonló kinézetű oldal elkészítése, és szerkesztése, mind kinézetileg vagy tartalmilag egyaránt, jogi következményeket von maga után!!!
A banner és a logó a tulajdonos védjegye!


Információk

A www.genkapocs.hu weboldalon megjelenő és felszerkesztett információk, tájékoztatásul szolgálnak, az Önnel és Családjával kapcsolatos információkat nem elektronikus úton keresztül fogjuk tudatni, hanem kizárólag Önnek címzett levélben postai úton.

A weboldal üzemeltetője és annak tulajdonosa nem tartozik felelősséggel az esetlegesen bekövetkező károkért, műszaki problémákért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, illetve ha azok használatra alkalmatlanná válnak az oldal látogatása közben, a nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. A www.genkapocs.hu oldal megnyitásával, a látogató / felhasználó elfogadja az itt felsorolt feltételeket és kritériumokat, ezért esetleg ha nem ért egyet a feltételekkel, kérjük, navigáljon el!!!


Adatkezelés és regisztráció

Számunkra nagyon fontos a biztonság, ezért lehetőségeinkhez képest, mindent elkövetünk az adatok szabályszerű, és biztonságos tárolása érdekében. Regisztráció nem lehetséges az oldalon, csak azon ügyfelek kapnak kódot a belső információk megtekintéséhez, akikkel írásbeli szerződés létesül. Minden egyes felhasználó csak a személyes családfáját tekintheti on-line, más személyes mappáihoz nem fér hozzá. Ha esetleg elfelejtette a választott kódját, vagy login nevét kérem olvassa el figyelmesen az írásbeli szerződést, vagy írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Itt a megfelelő, azonosítás után megkaphatja adatait. Kérjük a kis és nagy karakterekre vonatkozó figyelmét.