header pattern

Vektoros címerkészítés

Elsősorban vektoros rajzok és abból is főleg címerek készítésével foglalkozok, leírás vagy kép alapján. A kész ábrát több féle vektoros formátumban vagy szinte bármilyen tetszőleges méretű bitmap képként tudom szolgáltatni. Az így elkészült kép akár nyomdai célokra vagy más utólagos feldolgozásra is alkalmas.

A megrendelt munkák elkészülési ideje erősen függ a kép összetettségétől. Bonyolultabb esetben ez két, de akár három hetet is igénybe vehet. Ha a kedves ügyfél időt és pénzt szeretne megtakarítani, akkor a korábbi munkáimból is fel tudok használni komponenseket.

A képek elkészítésének költsége az eredeti címer összetettségétől erősen függ. Ha elküldi nekem a címert és/vagy a leírást, akkor az alapján árajánlatot tudok tenni. Természetesen az eredeti címertől el tudunk térni.

Az elkészült képet ha az ügyfél engedi, akkor feltölteném a Wikimedia Commonsra, hogy más projektek is hozzá tudjanak férni. A feltöltött képhez természetesen a megrendelő neve lesz feltüntetve tulajdonosként. Kisebb utólagos módosításokra is van lehetőség, ez a szolgáltatás minden megrendelőnek alapból jár.

Üdvözlettel.: Somogyi András - Debrecen
Tel.: +36-30-580-56-08
Árajánlat kérése.: erre a linkre kattintva

Referenciák

Allaga Zsadányi és Törökszentmiklósi Almasy családi címer Balási családi címer

 A Báznai család címere Hunyadi János 1453-as címere Irsay családi címer

Makray címer Csuty de Nebojsza et Gány Sárnóczay családi címer 1591

Amennyiben közvetlenül keresi fel a Somogyi Andrást, kérem említse meg, hogy a GénKapocs weboldalán informálódott.